Hodacs 1Nedsail is exclusieve  importeur van Hodacs Optimisten  in de Benelux. Verder is Nedsail dealer van Optiparts, On Deck, Pega, More Marine en Contender  en het gehele assortiment van Dragon Marine. Verder kunnen wij  alle onderdelen voor Laser, 29er en vele andere open boten leveren.

Nedsail ondersteund het Layline Team van Mark Schuurman (Laser)  met  materiaal en reserve onderdelen.

Ons doel is om topkwaliteit voor een redelijke prijs te leveren. Wij  proberen maatwerk te leveren en zoveel mogelijk aan de specifieke wensen van de wedstrijdzeiler tegemoet te komen. Wij complementeren afgemonteerde “Hodacs”  Optimisten rompen met zwaarden/roeren, zeilen en  Optiparts/ Optimax  onderdelen tot een wedstrijd Optimist naar wens. Kortom de beste kwaliteit waarbij de zeiler centraal staat!

Over Hodacs

Hodacs  is een optimistenbouwer van het eerste uur.  Een kleine bouwer waarin kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo zit elke boot minstens één week in de mal met een warmte behandeling om de stijfheid en leversduur te verhogen.   Hodacs optimisten worden gebouwd met de beste materialen en de grootste zorg. In vergelijking met andere optimistenbouwers heeft Hodacs een indrukwekkende lijst met hoge klasseringen op internationale wedstrijden. In 2013  werd Mara Turin Europees kampioen in een Hodacs Optimist. De zeiler mag zelf de kleuren combinatie van zijn eigen Hodacs Optimist samenstellen zo is er vrijwel geen enkele Hodacs Optimist hetzelfde.

Agent Dragon Marine

Nedsail werkt intensief samen met Dragon Marine.  Dragon Marine is een groothandel in watersport producten die uitsluitend aan de vakhandel levert en is de exclusieve importeur voor merken zoals BIC Sports, Adidas zeilkleding  en Overboard backpacks.  Nedsail is een verkoopagent van Dragon Marine voor de DM Commander (Tornado) en Far East coach ribs.  Tevens kan Nedsail  alle Dragon Marine producten inclusief de hele Optimisten range leveren zowel in Nederland als daarbuiten.

Charter Boten (Laser en Optimist)

Nedsail heeft de beschikking over een Laser Charter boot en  kan  Charter Optimisten leveren  voor nationale- en internationale evenementen .  Voor aanvragen stuur een E-mail naar:  info@nedsail.nl