DM Commander 5.0   5Nieuwe Coach Rib van Dragon Marine

In 2010 heeft Dragon Marine  een nieuw ontwikkelde 5,0 m lange rib ge-introduceert die speciaal bedoeld is voor trainers bij verenigingen, coaches en ouders die hun zeilende kinderen bij wedstrijden begeleiden.

Deze Coach Rib “DM Commander 5.0”  is samen met Tornado ontwikkeld en wordt exclusief voor Dragon Marine gebouwd in de Tornado fabriek in China.  Tornado is al jarenlang een toonaangevend kwaliteitsmerk voor met name de professionele markt en bij zeilcoaches een begrip. Voor de andere Tornado modellen zie hier.

Deze nieuwe “DM Commander 5.0” combineert uitstekende vaareigenschappen (diepe V-Bodem  en hoge neus) en een professionele kwaliteit met een zachte prijs. De “DM Commander 5.0” is gemaakt van PU (Polyurethane), een materiaal dat slijtvaster en UV–ongevoeliger is  dan bijv. Hypalon of  PVC en  dat voorheen alleen gebruikt werd door professionele gebruikers zoals brandweer en marine.

In samenwerking met Inboardshop (Mercury) , Pega  (trailer) en Nedsail (klantcontact)  heeft Dragon Marine voor 2011 een zeer scherp geprijsde  standaard set samengesteld.

Deze set  bestaat uit een:DM Commander 5.0   9

  • DM Commander 5.0 Coach Rib
  • Mercury 50 PK viertakt (model 2011)
  • Pega SH 600 Euroliner kanteltrailer

Er  is op dit moment nog één  DM Commander 5.0 beschikbaar die als  set vaarklaar voor een prijs van € 15.995,– incl. B.T.W.  wordt aangeboden aan verenigingen, klasse organisaties, coaches en begeleidende ouders op basis van zolang de voorraad strekt. De normale setprijs van de DM Commander 5.0  zal  € 17,995.= gaan bedragen.

Voor de specificaties en de prijzen 2011 zie  PDF-bestand:  Specificatie DM Commander 5.0 2011

Op verzoek kunnen wij u ook een gespecificeerde offerte toesturen.

Nedsail is bij vrijwel alle U4, SKON, Combi Amsterdam  en landelijke Optimisten wedstrijden aanwezig met een demoboot.  Geïnteresseerden kunnen op afspraak een proefvaart maken (contact:  Rob van Leijen 06 53825694 of even een E-mail naar info@nedsail.nl )

Voor een kort filmpje van de “DM Commander 5.0” klik hier.

Mocht u in een andere lengte rib of een ander model geïnteresseerd  zijn neemt u dan even contact met ons op.

DM Commander 5.0   6

Prijzen onder voorbehoud.

DM Commander 5.0  (7)

Nieuw in 2011 – Sealegs “Patented Amphibious Technology”:

Nieuw in Nederland. Sealegs is een in Nieuw Zeeland ontwikkelde professionele rib met wielen speciaal ontworpen voor rescue werk, politie, kustwacht en marine activiteiten, maar ook voor de recreant die super makkelijk het water in en uit kan rijden. Sealegs zijn te verkrijgen in een 6.1m en een 7.1m uitvoering met Hypalon tubes en een 6.1m uitvoering  met volledig aluminium D-tubes. In mei 2011 hebben we voor de professionele markt  een aantal  demonstratie dagen gehouden (zie onderstaande link). Wilt u meer informatie of een keer proefvaren (en rijden)  met een Sealegs neem dan of even contact met ons op.

Zie onderstaande links:

Sealegs